donderdag 31 juli 2008

Succesvol en Makkelijk Geld Verdienen Met Internet

Makkelijk geld verdienen met internet is de droom van iedereen. Wie wil niet 's een centje bijverdienen zonder er al te veel voor te doen?
Er zijn nogal wat charlatans die je proberen te laten deelnemen aan enquetes en je wijsmaken dat je zo wat zakgeld kan bijverdienen. Opgepast hiervoor want waar ze echt op uit zijn, is om je gegevens achteraf door te verkopen aan bedrijven die hier grof geld voor bieden en je dan bestoken met allerlei publiciteit.

Online geld verdienen doe je het best op deze 2 manieren:
  1. Bloggen: je hebt waarschijnlijk al gehoord van bloggen. Een blog is niets anders dan een website waar regelmatig korte artikels worden op gepubliceerd ("posten" heet dit)over een bepaald thema. Je hebt blogs over paarden, honden, computers, beroemdheden, enz... Geld verdienen op internet met bloggen doe je door regelmatig te posten en op die manier een lezerspubliek aan te trekken. Op je site kan je daan producten verkopen of promoten (denk aan de vorige post waar we het hadden over affiliate marketing). Een goeie site om te beginnen met bloggen is Blogger (van Google). Hier kan je gratis een blog aanmaken.
  2. PPC marketing: PPC of Pay-per-click is een techniek waarbij je advertentieruimte koopt op een zoekmachine zoals Google en deze aanwendt om producten te verkopen of te promoten en zo kan je dus geld verdienen met internet. Dit zijn de zogenaamde "Gesponsorde Koppelingen" die je rechts aantreft wanneer je op Google zoekt. Als internetgebruikers hier op klikken komen ze op de website van de adverteerder (jij dus). De truuk zit hem hierin dat je op je website zo goed mogelijk het product gaat aanprijzen zodat de bezoeker geïnteresseerd is om het product te kopen en jij dus gaat geld verdienen(zoals je weet krijg jij dan een commissie op die verkoop). Het grote voordeel is dat je heel snel op de eerste pagina van Google komt, het nadeel is natuurlijk dat je moet betalen telkens iemand op jouw advertentie klikt (van een paar cent per click tot ettelijke euro's, afhankelijk van de keywords die je kiest). Dit advertentieprogramma van Google heet Adwords.
Er zijn natuurlijk nog andere manieren om snel geld te verdienen met internet (recent is het vrij populair geworden om een site te maken die veilingen van eBay aanprijst) , maar dit zijn zonder twijfel de eenvoudigste en de meest succesvolle.
Indien je nog vragen hebt rond affiliate marketing, ga dan zeker 's kijken naar het eerdere artikel geld verdienen met internet: twee simpele manieren

Geen opmerkingen: