maandag 4 augustus 2008

Tips om Bezoekers Lokken Met Je Blog Zodat Je Online Geld Kan Verdienen

De meest zekere manier hoe je kan geld verdienen met internet is door veel bezoekers te lokken naar je blog. De reden hiervoor is hoe meer bezoekers je blog heeft, hoe meer je blog waard is. Immers, hoe meer mensen je blog zien, hoe meer advertentie-inkomsten je zal genereren. Er is niets zo makkelijk als online geld verdienen als je veel bezoekers hebt (traffic noemen ze dit). Daar het merendeel van je traffic via Google zal komen (mensen die naar iets op zoek zijn op het internet passeren meestal via de Google zoekmotor).
Hierbij dus een aantal tips om veel verkeer te genereren naar je blogs:

1. Zorg ervoor dat je zoekwoorden die je markt typeren duidelijk terugkomen in je titels en in je tekst. Best is om ze zowel in je titels, je eerste paragraaf en in de laatste paragraaf te zetten, plus een aantal keer doorheen je tekst. Gebruik zeker niet altijd dezelfde kernwoorden, maar gebruik af en toe variaties (anders valt het een beetje te veel op voor Google). Als je schrijft over thuis bijverdienen gebruik ook 's de term thuis geld verdienen of bijverdienste thuiswerk.

2. Schrijf veel berichten: hoe meer artikels je schrijft hoe gemakkelijker mensen je weblog zullen vinden. Content is super belangrijk (hoe meer content je schrijft, hoe belangrijker). Dit is echt een winnende strategie hoe je kan geld verdienen met internet.

3. Zorg ervoor dat je links krijgt. Inkomende links (backlinks) zijn goud waard. Deze zorgen ervoor dat je website relevantie toebedeeld krijgt en zo hoger terechtkomt in de zoekmachines. Belangrijkste manieren om aan links te geraken is via directories, article marketing en comments te posten op andere blogs. Andere bekende manieren zijn door een pagina te maken op Squidoo of Hubpages en daar dan een link te plaatsen naar je website. Zorg er trouwens voor dat in de anchor text van je links, je belangrijkste zoekwoorden staan. Anchor text is de tekst die bij een link onderlijnd is en in blauw staat.

Het is dus duidelijk: geld verdienen op internet is onmogelijk als je er niet in slaagt om bezoekers naar je site te krijgen. Aan het werk dus.

Geen opmerkingen: