zondag 17 augustus 2008

Snel Geld Verdienen met ClickBank

In één van de vorige posts had ik het over geld verdienen met internet door te bloggen. Dat is allemaal goed en wel maar je moet natuurlijk wel nog een product vinden die je kan verkopen op je blog. Anders zal het moeilijk gaan met het online geld verdienen.

Eén van de meest populaire manieren om geld te verdienen op internet is door digital producten te verkopen van ClickBank. ClickBank is eigenlijk niks meer of minder dan een webwinkel waar auteurs van digitale producten (zoals ebooks of software) hun producten te koop kunnen aanbieden. Wat wij nu gaan doen, is deze producten gaan promoten. En zoals je weet kunnen wij dan makkelijk geld verdienen door een vette commissie op te strijken.

Commissies op Clickbank kunnen makkelijk oplopen tot 50% a 75% van de verloopprijs. Als je dus promotie maakt voor bvb een ebook van $50 dan krijg je dus $25 (in het geval de commissie 50% bedraagt).

Hoe begin je daar nu aan? Eerst ga je naar Clickbank en schrijf je je in: klikken op de tab "promote products" en dan kies je voor "sign up". Je vult je gegevens in en klaar is kees.

Als je dan wilt beginnen met geld verdienen op internet door producten te promoten dan kijk je best 's naar de FAQ van Clickbank. Daar staat heel wat informatie in over hoe je je hop link kan maken (dit is je persoonlijke link om een product te promoten via Clickbank op je blog).

Welke producten ga je nu kiezen om te promoten via internet? Daarvoor grijpen we terug naar 1 van de eerste lessen rond geld verdienen met internet. Daar vroeg ik je om een niche te kiezen, een onderwerp waarover je veel weet. Wel, dan moet je nu ebooks promoten die te maken hebben met je niche. Heb je dus een blog over tatoos dan zoek je in de Clickbank market place op tattoos. Heb je een blog over vissen dan zoek je bij "fishing". Heb je daarentegen een blog geschreven over "golfen" dan zoek je een Clickbank product dat over golfen gaat. You get the picture? Fijn.

Voila, bij deze ken je nu één van de meest populaire manieren hoe je kan geld verdienen met internet. Veel succes en tot binnenkort.

Geen opmerkingen: