donderdag 31 juli 2008

Succesvol en Makkelijk Geld Verdienen Met Internet

Makkelijk geld verdienen met internet is de droom van iedereen. Wie wil niet 's een centje bijverdienen zonder er al te veel voor te doen?
Er zijn nogal wat charlatans die je proberen te laten deelnemen aan enquetes en je wijsmaken dat je zo wat zakgeld kan bijverdienen. Opgepast hiervoor want waar ze echt op uit zijn, is om je gegevens achteraf door te verkopen aan bedrijven die hier grof geld voor bieden en je dan bestoken met allerlei publiciteit.

Online geld verdienen doe je het best op deze 2 manieren:
  1. Bloggen: je hebt waarschijnlijk al gehoord van bloggen. Een blog is niets anders dan een website waar regelmatig korte artikels worden op gepubliceerd ("posten" heet dit)over een bepaald thema. Je hebt blogs over paarden, honden, computers, beroemdheden, enz... Geld verdienen op internet met bloggen doe je door regelmatig te posten en op die manier een lezerspubliek aan te trekken. Op je site kan je daan producten verkopen of promoten (denk aan de vorige post waar we het hadden over affiliate marketing). Een goeie site om te beginnen met bloggen is Blogger (van Google). Hier kan je gratis een blog aanmaken.
  2. PPC marketing: PPC of Pay-per-click is een techniek waarbij je advertentieruimte koopt op een zoekmachine zoals Google en deze aanwendt om producten te verkopen of te promoten en zo kan je dus geld verdienen met internet. Dit zijn de zogenaamde "Gesponsorde Koppelingen" die je rechts aantreft wanneer je op Google zoekt. Als internetgebruikers hier op klikken komen ze op de website van de adverteerder (jij dus). De truuk zit hem hierin dat je op je website zo goed mogelijk het product gaat aanprijzen zodat de bezoeker geïnteresseerd is om het product te kopen en jij dus gaat geld verdienen(zoals je weet krijg jij dan een commissie op die verkoop). Het grote voordeel is dat je heel snel op de eerste pagina van Google komt, het nadeel is natuurlijk dat je moet betalen telkens iemand op jouw advertentie klikt (van een paar cent per click tot ettelijke euro's, afhankelijk van de keywords die je kiest). Dit advertentieprogramma van Google heet Adwords.
Er zijn natuurlijk nog andere manieren om snel geld te verdienen met internet (recent is het vrij populair geworden om een site te maken die veilingen van eBay aanprijst) , maar dit zijn zonder twijfel de eenvoudigste en de meest succesvolle.
Indien je nog vragen hebt rond affiliate marketing, ga dan zeker 's kijken naar het eerdere artikel geld verdienen met internet: twee simpele manieren

woensdag 30 juli 2008

Geld Verdienen Met Internet: Twee Simpele Manieren

Geld verdienen met internet kan op verschillende manieren. Welke je kiest zal voornamelijk afhangen van hetgeen je het liefst doet of waar je gewoon het best in bent.

Eerst en vooral de basics. Het concept van geld verdienen met internet is doodsimpel. Er zijn maar 2 manieren:
  1. ofwel verkoop je een product/service (e-commerce)
  2. ofwel maak je reclame voor een product/service (affiliate marketing)

Simpelweg gezegd: ofwel creëer je een webwinkel waar je bijvoorbeeld boeken online verkoopt (denk aan Amazon) ofwel ga je reclame maken voor die webwinkel (je gaat dus reclame maken voor Amazon).

Hoe kan je dan geld verdienen met internet?

Bij de webwinkel verdien je aan de verkoop en in het tweede geval krijg je een commissie op de verkoop. Een e-commerce site heeft als voordeel dat je meer omzet genereert maar het nadeel is dat je wel veel meer kosten draagt en veel meer gezeur hebt dan iemand die affiliate marketing doet (je hoeft je niet aan te trekken van ontevreden klanten, je hebt geen stock te beheren, etc ...). Geld verdienen met internet via affiliate marketing is dus veel eenvoudiger en veel goedkoper (je hebt enkel je kost van je PC en je internet abonnement).

Ik raad beginners die willen geld verdienen met internet aan om te beginnen met affiliate marketing. Je gaat dus producten, diensten en websites promoten van anderen. De meeste succesvolle manieren zijn:

  • Via affiliate networks: dat zijn een soorte van online advertentiebureaus die verschillende bedrijven (merchants) in hun portefeuille hebben die jij dan kan gaan promoten (denk aan merchants zoals Apple, Microsoft, Nintendo, ...)
  • Amazon heeft een programma waarbij jij een commissie krijgt wanneer een product verkocht wordt door een klant die jij hebt aangebracht
  • Ebay heeft ook een dergelijk programma waarbij je een percentage krijgt van de opbrengst van de veilingen
  • Elke andere website die een affiliate programma aanbiedt of waarmee je een deal kan afsluiten. Wees dus gerust creatief bij het geld verdienen met internet. Als je denkt dat je klanten kan aanbrengen voor de fietsenwinkel om de hoek, of de koekjesproducent van het dorp door bezoekers naar hun website te sturen dan ben je ook bezig met affiliate marketing.

Ziezo, dit was een eerste korte introductie hoe je kan online geld verdienen. Binnenkort ga ik dieper in op de details en zal ik stap per stap de technieken uitleggen hoe je kan geld verdienen met internet.

dinsdag 29 juli 2008

Geld Verdienen op Internet Voor Beginners

Welkom bij Geld Verdienen met Internet voor Beginners. Ben je het beu om constant geconfronteerd te worden met crappy sites wanneer je op zoek gaat naar informatie hoe je kan online kan bijverdienen? Wanhoop niet langer :-) Deze blog zal je alle up-to-date informatie verschaffen over hoe je een internet bedrijf kan opstarten van bij je thuis. En het beste van al ... alle info is gratis!
De volgende post zal een overzicht geven van alle verschillende manieren hoe je geld kan verdienen met internet.
Als je toch nog met een vraag zit aarzel dan niet om mij te contacteren op internetmarketingvoordummies@gmail.com

maandag 28 juli 2008

Snel Online Geld Verdienen Met Google

Sowieso als je snel online geld wil verdienen dan moet je bij Google zijn. Denk er 's over na. Google heeft meer dan 50 % van de internet zoek markt in handen. Dit betekent dat 1 op de 2 personen die op het internet een opzoeking doet, dit via Google doet.
En ja, mensen die iets zoeken die zijn ... op zoek naar iets (duh) en heel vaak is dit gerelateerd aan een bepaalde passie, nood, etc ... Als je dus geld wil verdienen met internet dan is het cruciaal om gevonden te worden in Google. En dat is nu net één van de zaken die ik jullie zal leren op deze blog.
Als je dus thuis wil bijverdienen en niet vies bent van geld te verdienen op het internet dan ben je hier aan het juiste adres.